La Generalitat amplia el recorregut del bus exprés Terrassa-Barcelona, també per la C-16

La Generalitat ampliarà el recorregut que fa la línia de bus exprés e2 que comunica Terrassa amb Barcelona, que tindrà dos itineraris diferents. A partir del dia 1 de setembre, es mantindran els actuals trajectes que entren per l’avinguda Meridiana i se n’afegiran de noves al nou itinerari del bus que circularà per la C-16 i enllaçarà amb la Zona Universitària de l’avinguda Diagonal. Això permetrà la intermodalitat amb els serveis de metro, bus urbà i tramvia de la capital catalana.

Les parades a Terrassa de les noves expedicions seran les mateixes que fa la línia actual, mentre que les parades a Barcelona seran Mª Cristina, Palau Reial i Zona Universitària.

La millora es realitza a instàncies de l’Ajuntament de Terrassa per les peticions rebudes i la demanda potencial de residents de Terrassa que es desplacen diàriament al Campus Diagonal (més de 800 persones). També permet mantenir la línia actual de connexió amb l’Avinguda Meridiana i explorar la nova connexió amb l’avinguda Diagonal, amb un nombre limitat d’expedicions a les hores punta. Si la demanda es creixent s’ampliarà el nombre de trajectes.

Aquesta zona és un pol tractor d’activitat universitària, comercial i econòmica i alhora genera noves connexions directes amb altres mitjans de transport d’alta capacitat com les línies L3 i L9 Sud del metro i el Trambaix.

Amb el nou itinerari es millora el temps del trajecte, que es podrà fer a partir de 40 minuts des de l’Estació de la Rambla de Terrassa i la parada de Zona Universitària.