La Generalitat dobla la connexió en bus entre Terrassa, Rellinars i Castellbell i el Vilar

A partir del pròxim dilluns dia 4, s’amplia l’oferta de connexió entre Castellbell i el Vilar, Rellinars i Terrassa amb dues expedicions més d’anada i tornada. La Generalitat també implementa d’altres reforços per afavorir la intermodalitat entre transports. L’ampliació inclou les urbanitzacions del Planet i Els Caus. Un dels nous trajectes permetrà arribar a Terrassa abans de les 8 del matí per facilitar els desplaçaments per motius laborals, sanitaris o escolars.

I una altre nova expedició amb arribada a Castellbell i el Vilar a les 8,30 hores. També hi haurà un nou servei al migdia que permetrà tornar a Rellinars i a Castellbell i el Vilar des de Terrassa. Amb aquestes noves expedicions que es doblen i passen de 2 a 4 en cada sentit, es poden fer desplaçaments de mitja jornada al matí o a la tarda. A Castellbell i el Vilar es perllonga el recorregut fins al centre de la població, al Centre d’Atenció Primària i a l’estació de Renfe amb connexió amb la R4.

Totes les expedicions també connecten amb els Ferrocarrils de la Generalitat “El Burés”, amb la línia R5 Barcelona-Plaça Espanya-Manresa. També es faciliten els enllaços amb la Universitat Autònoma de Bellaterra tant al matí com al migdia i al vespre, d’anada i tornada. Totes aquestes noves comunicacions les assumeix l’empresa concessionària Transports Generals d’Olesa, del Grup Direxis.