La Generalitat farà aquesta legislatura la residència d’avis de Sant Pere Nord

La Generalitat impulsarà en aquesta legislatura, la construcció de la llargament reivindicada residència d’avis a Sant Pere Nord. Tot i que encara cal aprovar i destinar-hi una partida concreta del pressupost, la construcció de la residència està marcada com una de les prioritats del Govern. Un projecte que des de fa 15 anys ha estat reclamat tant per la ciutadania com per l’Ajuntament.

D’altra banda, aquest dimecres al matí, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha conegut de prop el projecte del Vapor Cortès que impulsa la Fundació Prodiscapacitats PRODIS. Una iniciativa que ja compta amb el suport municipal i que ha de ser referència en el nou model d’autonomia personal, flexible i oberta a la comunitat. I atendre les necessitats del recorregut vital de les persones amb diferents capacitats.

En el projecte del Vapor Cortès, PRODIS afronta un nou model en l’assistència i promoció integral de les persones amb diferents capacitats intel·lectuals, malalties mentals o paràlisi cerebral. Amb espais oberts per a l’activitat artística, l’economia social, restaurant o sala d’actes. La consellera també ha visitat la Fundació Educativa Terrassa amb una trobada amb els infants de l’entitat del carrer Colom.