La Generalitat garanteix la seguretat sanitària en els centres escolars

El Vallès Occidental està preparat per un inici de curs excepcional el pròxim dia 14 amb totes les garanties sanitàries i de neteja que converteixen els centres d’ensenyament en espais segurs. Així ho transmet el Consell d’Alcaldies del Consell Comarcal que aquest dimecres ha tancat la coordinació amb els Departaments d’Ensenyament i Salut de la Generalitat de cara l’inici de curs.

La Generalitat destaca l’esforç fet entre tots els departaments implicats i els 8.000 nous professors per arribar a l’inici d’un curs amb tots els protocols activats en cas de detectar un focus del virus. En el canal de Telegram Salutescola es publicarà tota la informació dels casos que surtin en un intent de tranquilitzar els pares i d’evitar rumors i falses notícies.

El Govern fa una crida a la responsabilitat de tots els col·lectius que treballen en els sector de l’Ensenyament per garantir la igualtat i la cohesió social entre tots els alumnes. Per la seva banda el Departament de Salut tindrà en l’entorn escolar una nova font de dades epidemiològiques i tallar amb més eficàcia els focus de transmissió.