La Generalitat presenta a Terrassa el pressupost per a la vegueria de Barcelona

La Generalitat destina l’any vinent al Vallès Occidental més de 147,6 milions d’euros, un 17,4 per cent més que en el pressupost d’aquest exercici. D’aquests, gairebé 12 milions arribaran a Terrassa amb una inversió de 5,8 milions per a l’Hospital, com a inversió més destacada. El Govern destinarà la major part dels recursos al transports, la salut i l’ensenyament, en un intent per reactivar econòmica i socialment la sortida de la crisi de la pandèmia, des dels tres pilars de l’Estat del Benestar.

Així ho ha explicat aquest matí de divendres el Conseller d’Economia de la Generalitat al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, davant de responsables polítics, empresaris i representants d’entitats socieconòmiques, per presentar per vegueries els grans números pressupostats per l’any vinent i que el Govern aprovarà en els pròxims dies.

En el capítol d’inversions, Terrassa també rebrà 426.000 euros pel Parc de Bombers, una inversió que serà més àmplia en els comptes del 2023 i el 2024. Les inversions també arribaran per a la rehabilitació i millora del Vapor Ros i el Vapor Cortès que rebran 409.000 i un milió d’euros respectivament. La vegueria de Barcelona és l’última on s’ha presentat el projecte de pressupostos per territoris, després de passar per les 8 vegueries restants de tot Catalunya.