La Generalitat vol treure a concurs la concessió del Poliesportiu de Can Palet – Can Jofresa

La Generalitat de Catalunya vol reactivar el Poliesportiu de Can Palet – Can Jofresa, un equipament de la seva propietat i que s’ha deteriorat de manera significativa amb el pas del temps. Es tracta d’una infraestructura estratègica al sud de la ciutat i que fa anys va tenir un principal avalador, el CN Terrassa.

Arxiu Poliesportiu Can Palet Can Jofresa 4

El Pla d’Equipaments Esportius contemplava una ambiciosa actuació, amb una inversió estimada de 4,5 milions d’euros, finançats per la Generalitat, l’Ajuntament i el club egarenc, que s’encarregaria de la gestió, acompanyat per algun inversor privat o federació esportiva. Es volia construir un nou centre de fitness i natació, amb sales polivalents per a activitats dirigides i la construcció de pistes de pàdel.

Arxiu Poliesportiu Can Palet Can Jofresa

La crisi econòmica, però, va aturar el projecte i ara la Generalitat vol recuperar-lo. S’han reactivat tots els tràmits per treure a concurs la seva concessió. Així ho ha fet saber la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, en la seva visita institucional a Terrassa.

Foto Visita Institucional Laura Viagrà Saló Plens

D’altra banda, la trobada també ha servit per anunciar la reactivació de la comissió bilateral que Ajuntament i Generalitat van crear al 2019 per tractar diversos temes de ciutat. Serà amb una reunió el proper 19 d’abril al Palau de la Generalitat.

Foto Jordi Ballart I Laura Viagrà

Ballart és conscient que moltes de les qüestions venen de lluny i s’hauran d’actualitzar. També que hi ha demandes que caldrà prioritzar. A més, vol que aquesta futura reunió sigui un espai de corresponsabilitat on poder aportar projectes de ciutat.