La gent gran vol recuperar la normalitat als casals i centres cívics al setembre

La Federació d’Associacions de Gent Gran de Terrassa parla en un comunicat de malestar pel retard en la recuperació de les activitats als casals cívics de la Generalitat i als centres cívics de l’Ajuntament, sobretot ara que sembla que la pandèmia està controlada.

Han estat la franja d’edat més castigada pel virus i han respectat estrictament les normes de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. S’han quedat a casa o a les residències, moltes vegades en soledat.

Per això, ara que tots els indicadors milloren i que molts d’ells i d’elles ja estan vacunats, demanen que al setembre es recuperi la normalitat.

De cara al setembre, si es reobren els espais, estudien celebrar-ho amb l’anomenada Setmana del Retorn. Seria la segona o tercera setmana del mes, amb activitats simultànies als exteriors de cada casal o centre cívic.

Als casals de la Generalitat només s’han mantingut els serveis de menjador al 50% de la capacitat, perruqueria i podologia. Altres activitats s’han fet a l’exterior o telemàticament.