Campanya Socis Terrassa Fc 2

La Grada d’Animació, novetat en la campanya de socis del Terrassa FC 2022-2023

El Terrassa FC posa en marxa la campanya de socis 2022-2023, que pota com a lema #TerrassaFCExperience. Es mantenen els preus i les categories implementades la temporada passada, però incorporant una novetat: la creació de la Grada d’Animació.

Després d’arribar a un acord amb les penyes terrassistes Supporters Gol Nord i Infierno Egarense, el club redueix el preu dels carnets per a totes aquelles persones que, des del Gol Nord, vulguin formar d’aquesta zona d’animació prèvia inscripció en alguns d’aquests dos grups.

Congelació de preus

Després d’una temporada al Municipal de Ca n’Anglada, que s’allagarà durants uns mesos més, el Terrassa ordena el preu dels carnets en les sis grans categories que oscil·len entre els 50 i els 2oo euros. També es mantenen els packs d’empresa. Des d’aquest dilluns 25 de juliol els socis ja poden renovar el seu carnet o donar-se d’alta.

Campanya Socis Terrassa Fc 2

El carnet de soci inclourà l’accés gratuït a tots els partits de lliga 2022-2023 que l’equip disputi al Municipal de Ca n’Anglada i l’Estadi Olímpic i inclourà, entre d’altres descomptes amb la família de patrocinadors, sponsors i col·laboradors, beneficis dels possibles acords de preus populars en els partits que l’equip disputi a camps rivals.

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis seran les següents: l’accés a Tribuna tindrà un preu de 15€ i les entrades de General/Gol de 10€. Els menors de 14 anys, sempre acompanyats d’un adult, tindran l’accés gratuït.