La Grossa de Nadal ha tornat a esquivar Terrassa i només n’ha deixat les escorrialles

El sorteig de la Grossa de Nadal ha tornat a deixar les escorrialles a Terrassa. Aquest 22 de desembre s’ha tornat a transformar en el dia de la salut per a consolació de tots i totes.

L’administració de loteria número 5, La del Raval, celebra aquest divendres 36 anys de trajectòria. A priori, això era un bon auguri però s’han hagut de conformar amb el centenar del 3r premi, el 06914. Això vol dir que els dècims que comencin per 069 estan premiats amb 5 euros per euro jugat. Són probablement, i a l’espera que es publiqui la llista sencera del sorteig, els pocs diners que ha deixat la rifa de Nadal a la ciutat.

A l’administració número 23, la del Carrefour del sector Montserrat, on al 2015 van caure 30 milions d’euros corresponents al segon premi del Sorteig del Nen, s’ha mantingut l’esperança de repartir algun premi durant tot el matí.

Una mica més de sort ha tingut Sabadell on al menys s’han venut 60 sèries d’un 5è premi, el 05431.

El matí del sorteig s’ha viscut amb poca expectació, potser menys que en altres anys. L’endemà d’una nit llarga d’escrutini de vots podria ser una explicació. L’altra, la poca sort que té la ciutat en aquesta data.

Es calcula que aquest 2017, cada terrassenc i terrassenca jugava una mitjana de 54 euros.