La guanyadora del Ricard Camí estrena exposició al Centre Cultural

El Centre Cultural estrena l’exposició “Monocrom” de l’artista hongaresa que va guanyar la darrera edició del Premi de Pintura Ricard Camí. Brigitta Both, inclou “Sincronitzats”, l’obra guanyadora, en una exposició minimalista que parla de la fragilitat de la vida i de la bellesa dels sentiments humans.

Both impregna les seves obres d’un fort component psicològic sempre des d’un punt de vista molt femení, només amb l’objectiu de que l’espectador se senti bé al contemplar l’obra. I ho fa amb l’ús de diferents tècniques i materials per aconseguir uns resultats sovint sorprenents i imprevisibles.

La mostra inclou un seguit de colages i una sèrie experimental on la tinta, el cafè i la pintura interactuen, en un intent de captar instants com si fossin fotografies, a partir de fragments de somnis. L’artista hongaresa va estudiar disseny i moda a Budapest i després d’interessar-se pel collage i la tècnica mixta a Anglaterra, s’estableix a Barcelona el 2015. Brigitta Both es va alçar guanyadora del Premi de Pintura Ricard Camí entre els 157 artistes que van presentar més de duescentes obres. L’exposició inaugurada aquest dijous, forma part del premi d’un dels certàmens de pintura més prestigiosos, té caràcter itinerant i es podrà veure a Terrassa fins el 7 d’octubre.