La Guardia Civil desplega a Terrassa un operatiu internacional antidroga

La Unidad Central Operativa de la Guardia Civil, la UCO, ha fet un desplegament de mitjans aquest matí a Terrassa, en un operatiu internacional antidroga. Una actuació que també s’ha fet simultàniament en d’altres ciutats de les comarques de Barcelona. En l’operatiu hi ha participat l’Europol i d’altres agències internacionals.

La batuda que ha començat a mig matí i s’ha allargat fins al migdia, ha tingut l’epicentre en un immoble del carrer Historiador Cardús, a l’alçada de Frederic Monpou, a Sant Pere Nord. A l’operatiu hi han participat diferents agents de distintes unitats, com la unitat canina, amb gossos ensinistrats que han escorcollat l’apartament.

Un jutge ha decretat el secret de les actuacions. Tot i això hi haurien dues persones detingudes a Terrassa i dues més a Barcelona. L’objectiu del cos policial seria desmantellar una xarxa internacional de narcotraficants a gran escala. La investigació hauria començat ara fa un any. La UCO és l’òrgan central del servei de Policia Judicial de la Guardia Civil. Un cos armat i especialitzat en la persecució dels delictes més greus i del crim organitzat arreu del món.