La Guilla Teatre porta el públic de La Maurina a l’illa paradisíaca de Quimera

En ple agost i quan bona part de la ciutadania gaudeix d’unes merescudes vacances arreu del món, a La Maurina hi ha aparegut aquest dimecres una illa paradisíaca anomenada Quimera. Un destí ben allunyat de la quotidianitat i perfectament idíl·lic al qual hi viatgen els personatges de la història que ha representat la companyia La Guilla Teatre.

Grans i petits s’han citat a la plaça de l’Assemblea de Catalunya per contemplar les aventures d’uns protagonistes que aconsegueixen la fita de viatjar a Quimera, l’illa somiada on el descans i la tranquil·litat són possibles. La seva intenció és passar-hi uns dies apartats de la quotidianitat. Entraran, però, en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a Internet, un món on només la imaginació té cabuda. Un lloc on els protagonistes viuran l’aventura de la seva vida.

La representació de teatre familiar amb clown i titella a càrrer de La Guilla Teatre s’ha emmarcat en el cicle Fem l’Estiu a Terrassa. La propera cita amb les propostes culturals serà divendres amb la màgia i l’humor de Pere Rafart i Paco Hernández.

La plaça de Bòsnia i Hercegovina, a Can Parellada, acollirà a partir de 2/4 de 10 de la nit 90 minuts de diversió, màgia de prop, il·lusionisme, humor, cançons i monòlegs en l’espectacle Habrá-kadabra?.