Untitled

La Hermandad de Fiñana celebra diumenge la Festa de la Primavera

La Hermandad Andaluza de San Sebastián de Fiñana a Terrassa organitza, per aquest diumenge, la desena edició de la Festa de la Primavera. Durant tot el dia a la Masia Els Bellots s’organizen un partit de futbol, sortejos, degustacions i sobretot ball a la tarda per celebrar l’arribada de la nova estació.

A banda dels tallers de dibuix i maquillatge per als més petits, també hi haurà l’actuació de la batucada So-M Maurina i la processió de Sant Isidre que s’acompanyarà amb una missa i la benedicció. Les «migas» i les tradicionals «rosquilles» seran les protagonistes del pícnic que es farà al migdia al voltant de la Masia.

La Hermandad de Fiñana és una de les entitats tradicionals més actives de la ciutat que celebra els seus patrons, San Sebastián i San Antón, i d’altres festes i tradicions com la d’aquest cap de setmana. Una festa que atrau a tots els ciutadans i sobretot als nombrosos terrassencs d’origen de la ciutat de la província d’Almeria. Per al 2023 la Hermandad Andaluza de San Sebastián de Fiñana a Terrassa celebrarà els seus 60 anys de trajectòria.

UntitledBellots22