La Húngara ha omplert la Plaça Nova de la seva música

La Húngara ha portat la seva música aquest diumenge a la nit a la Plaça Nova. En el següent vídeo teniu un resum del concert que ha ofert en el marc de la Festa Major de Terrassa.

Sònia Priego neix el 21 de gener de 1980, a Écija (Sevilla). Des de ben petita, va voler ser artista, no parava de ballar i de cantar, i per això, amics i familiars li deien “La Húngara”.

Després d’acabar els estudis, anava de casa a casa amb el vespino del seu germà a fer classes de ball, fins que per fi, va poder muntar la seva pròpia acadèmia de ball flamenc. Una nit d’abril, en un comiat de soltera, animada per la seva germana i unes amigues, acudeix a un karaoke de Sevilla i canta Este hombre de Rocío Jurado. El Kaly, que també estava en el mateix karaoke, la va escoltar i la va posar en contacte amb el productor Francisco Carmona, el qual es queda sorprès de la seva preciosa veu. Tots dos decideixen lluitar en aquest món tan difícil com és el de la música i preparen les maquetes que són enviades a diferents productores, fins que JJ Rècords decideix apostar per ella. Arriba el moment de triar un nom per a Sònia, un nom diferent i que impacti, Francisco Carmona va sentir que una de les seves alumnes li va dir La Húngara, i va ser triat com el seu nom artístic.