La importància del cinema terrassenc al Rotary Club de Terrassa

El Rotary Club de Terrassa ha preparat un sopar conferència per parlar sobre el Projecte Terrassa City of film. Entre els invitats hi havia figures com el director i guonista, Antoni Verdaguer, la Gerent del Parc Audiovisual de Catalunya, Cristina Brandtner, i l’arquitecte i autor de curtmetratges, Jan Baca.

A l’acte s’ha projectat el documental de Verdaguer sobre Conrado Fontella “Pickman”, De la llum a l’ombra. El director també ha parlat sobre el projecte Terrassa City of film, que situa a Terrassa com a una de les 13 ciutats al món amb la distinció de Ciutat Creativa en el Cinema. Al municipi, el Parc Audiovisual permet que es realitzin 50 rodatges l’any i acull a 45 empreses tecnològiques.

Per aquesta raó. s’està preparant la “Mostra de cinema a les Aules”. Una activitat que vol apropar el cinema als alumnes d’escoles de la ciutat. Els estudiants hauran de presentar curtmetratges de temes actuals.

Durant el sopar, l’arquitecte Jan Baca també ha recalcat la importància del cinema a la zona i ha presentat un projecte que pretén definir Terrassa com a una ciutat creativa en el cinema.