La incombustible Anna Vidal deixa el bàsquet després de 24 anys al CN Terrassa

Anna Vidal, un dels emblemes de la secció de bàsquet del CN Terrassa, ha decidit retirar-se als 34 anys. Aquesta ha estat l’última temporada de l’ala-pivot egarenca, després de 24 anys jugant al club, 14 d’ells al primer equip. Va arribar al CN Terrassa amb 10 anys, iniciant-se en la pràctica de l’esport de la cistella als jocs esportius amb l’escola Bisbat d’Ègara.

Durant aquesta època Vidal, capitana durant moltes temporades, ha viscut l’ascens a Copa Catalunya del sènior femení en diferents ocasions. S’ha de veure si el conjunt dirigit per Vicente Gómez acabarà o no pujant aquesta temporada, després de finalitzar segon en la Final a 4 d’ascens de Primera Catalana. Tot dependrà de la decisió que prengui la Federació Catalana de Bàsquet davant de posibles ascensos, renúncies i remodelacions en categories superiors.

Anna Vidal, rebent instruccions del tècnic Vicente Gómez

Tot i penjar la samarreta, Vidal seguirà vinculada al CN Terrassa. Fa molts anys que compagina el seu rol de jugadora amb el d’entrenadora i coordinadora de l’escobol de l’entitat. A més la seva relació amb l’esport local va més enllà del bàsquet, ja que és tècnica del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT).