“La independència que arriba”, llibre en to d’humor de Pere Gallerí

El local de l’associació de veïns de l’Antic Poble de Sant Pere ha acollit aquest dijous a la tarda la presentació del llibre “La independència que arriba”, de Pere Gallerí, pseudònim de Francesc Izquierdo.

L’autor és un conegut veí del barri al que també se’l coneix, entre d’altres coses, per ser l’autor de l’obra teatral Ganàpia i Cigronet o el primer guió del Casament Vuitcentista del 1981.

Pere Gallerí explica de broma allò que dit seriosament hagués conduït a l’autor més d’una vegada al jutjat de guàrdia. En el llibre ens revela les claus de l’aspiració sobiranista. Entre bromes, el llibre aborda temes molts dispars. Des del divertit capítol de pura farsa “Què farà Espanya l’endemà de la independència de Catalunya?”, a aquell que exposa seriosament les “tàctiques insurreccionals”. L’autor revisa i documenta nombrosos fets i dades.

Francesc Izquierdo ha publicat centenars d’articles, sobretot dins el seu àmbit professional, el comerç, però en altres àmbits diversos. També és autor de diversos llibres.