La indústria paperera finança un nou màster de l’ESEIAAT específic per al sector

La indústria paperera espanyola finança amb 250.000 euros als estudiants del nou màster universitari en enginyeria de Tecnologia Paperera i Gràfica de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa.

Cada participant matriculat rebrà entre 7.000 i 10.000 euros de beca-salari. Aquests diners serviran per fer la formació i també per realitzar pràctiques en empresa o bé el treball final de màster. A més, aquests estudiants quedaran integrats professionalment a les empreses durant el temps que duri el curs.

L’objectiu de la Asociación Española de Fabricantes de Pasta, Papel y Cartón i l’ESEIAAT és impulsar aquests estudis especialitzats per aportar professionals qualificats a la indústria d’aquest sector. Fins ara, les empreses que participen en aquesta iniciativa han ofert un total de 26 beques que arribaran a la pràctica totalitat dels estudiants que cursen el màster.

La indústria paperera, tant a Espanya com a Europa, és un sector en plena transformació que transcendeix la fabricació de paper i cel•lulosa i que fa temps s’ha obert a la fabricació de productes tecnològics d’alt valor afegit. La indústria paperera espanyola ocupa el sisè lloc quant a producció en relació amb Europa.