La iniciativa “ESStem construïnt una Terrassa Cooperativa” celebra el seu 5è aniversari

Sota el lema “Estem construint una Terrassa Cooperativa”, aquest any l’Ajuntament organitza la 5a edició d’aquest programa que tindrà lloc entre el 4 i el 30 de novembre. Estan previstes un total de 44 activitats, organitzades per 54 entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària de la ciutat, que persegueixen l’objectiu de canviar la forma de treballar, de consumir i, en definitiva, de com gestionar la nostra economia.

En el marc d’aquesta iniciativa la roba ha tingut un paper molt important aquest dissabte. L’activitat del matí, amb el nom de Mandarina Market, per quart any consecutiu ha tingut lloc a la casa Baumann i ha estat dedicat a la venda de roba, complements i productes cosmètics ecològics de productors locals.

A la tarda la Plaça Vella ha estat el punt de trobada pels interessats en donar i comprar roba de segona mà, una activitat anomenada Roba amiga que és la primera vegada que es fa a Terrassa Cooperativa.

Una jornada que ha commemorat el 5è aniversari de la iniciativa local amb dos concerts; un de Paula Grande i l’altre del grup Tribade. Unes actuacions que han posat punt i final a les activitats programades per aquest segon cap de setmana del projecte “Estem Construïnt una Terrassa Cooperativa”.

 

En podeu veure aquí mateix el vídeo promocional: