La 2a edició del Sant Tornem-hi dinamitza el comerç del Mercat de la Independència

La segona edició del Sant Tornem-hi, un festival organitzat pel Mercat de la Independència, ha sortit al carrer per tornar a la rutina d’una manera més amena.

Des de l’Associació de Concessionaris veuen amb bons ulls aquesta iniciativa que atrau a nous clients i fa que els passadissos del mercat tinguin més moviment de l’habitual.

Una iniciativa que compta amb activitats esportives, espectacles de ball o fins i tot tallers infantils per a que tothom pugui gaudir d’un cap de setmana festiu a les portes del mercat. Concretament a la porta ubicada davant la farmàcia Albinyana.

Però no tot ha passat de portes en fora. Dins el mercat s’ha celebrat un sorteig amb un guanyador cada hora i amb deu euros de descompte en joc per comprar en alguna parada gastronòmica. Alguns paradistes, a més, han ofert degustacions dels seus productes.

Els organitzadors d’aquesta iniciativa pretenen instal·lar i consolidar aquesta festa per a que es segueixi celebrant any rere any i sigui un cap de setmana marcat al calendari dels egarencs.