La irrupció de la sisena onada causa un allau de cancel·lacions de les reserves als restaurants

Preocupació entre el sector de l’hostaleria per l’allau de cancel·lacions de sopars d’empresa. A Terrassa, el president del Gremi, Xavi Gómez, assegura haver perdut entre els seus dos establiments més d’un miler de reserves durant les últimes setmanes. El propietari del restaurant Zurito i la Sala Born ho atribueix, principalment, a la por generada pels mitjans de comunicació.

Són moltes les empreses que han anul·lat o han canviat de plans per aquestes celebracions grupals. La irrupció de la sisena onada de contagis ha fet que molts comensals prefereixin quedar-se a casa, abans que exposar-se a un risc d’infecció més elevat.

La caiguda de reserves, tant de sopars d’empresa com de reunions familiars, experimentada pel Zurito i la Sala Born és un patró que es repeteix entre els restaurants de gran capacitat. La tendència és anular taules de més de 20 persones, però, per contra, proliferen les trobades de grups més reduïts.