La IV 7mana del Cinema arriba a Terrassa entre el 22 i el 27 d’octubre

Entre els dies 22 i 27 d’octubre Terrassa s’endinsa en el món de l’audiovisual amb la «IV 7mana del Cinema». Un festival que inclou les 12 hores fantàstiques al Cinema Catalunya, visites guiades al Parc Audiovisual i a la Filmoteca de Catalunya, conferències, projeccions i el mític concurs del rotllo del Coro Vell, ara reconvertit en One Shot Terrassa City Film.

Una edició que coincideix amb els anys que Terrassa va ser declarada Ciutat creativa de cinema de la UNESCO i que aquest any se centra en l’Educació de l’Audiovisual. La IV 7mana del cinema arrenca el dia 22 en un acte inaugural al Cinema Catalunya amb una conferència sobre l’educació i les projeccions de «Se receta silencio» sobre la diversitat i «Atrapats», una denúncia social de Mireia Comas.

El dia 23 es recuperen les 12 hores de cinema fantàstic al Cinema Catalunya amb projeccions des de les 11 del matí i a preus populars de pel·lícules mítiques d’aquest gènere com ET, El exorcista o Reservoir Dogs. El dilluns tindrà lloc la 2a Edició del One Shot Terrassa City Film, amb la projecció dels 170 plans seqüència seleccionats d’entre les 1.300 cintes de tot el món presentades a concurs.

Entre els seleccionats hi ha el treball de 5 terrassencs, un nombre que s’espera augmentar en pròximes edicions, justament per l’activitat pedagògica que s’està impulsant en aquesta edició.