230914 Presentació Campanyes Solidàries Policia Municipal 3

La jornada solidària ‘Posa’t al seu cap’ serà el pròxim 25 de setembre

La campanya de la Policia Municipal de Terrassa  Posa’t al seu cap en l’edicio d’aquest any porta el lema «Jo vull» i es durà a terme en col·laboració amb l’associació solidària Mua Solidaris.

Volen incidir en el que suposa per la mainada portar el dispositiu subcutani que es diu ‘Port-a-Cath’, mitjançant el qual es subministra la quimioteràpia. La jornada solidària  en benefici de la investigació del càncer infantil tindrà lloc el pròxim 25 de setembre, a partir de les 16.30 h i fins a les 21 h, al Raval de Montserrat, on s’organitzaran diverses activitats lúdiques, així com la ja tradicional rapada de cabells.

El dia 23 de setembre tindrà lloc la presentació del calendari pel 2024 que cada any elaboren vinculat també a la campanya.

Aquestes dues iniciatives han estat dos dels temes tractats a la reunió que han tingut aquest dijous al migdia l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, amb els codirectors de les campanyes solidàries ’Policías por y para los Valientes’, Àngels de Antonio i Antoni Villar, i d’altres representants del Cosde la Policia Municipal. Han estat acompanyats de la regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patricia Reche, i la regidora de Salut, Laura Rivas.

230914 Presentació Campanyes Solidàries Policia Municipal 3

[Fotos: Ajuntament de Terrassa]