La Junta de Portaveus acorda ajornar el ple d’octubre i el trasllada a dimarts vinent

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Terrassa ha acordat ajornar el ple ordinari previst per aquest dijous dia 26, al proper
dimarts 31 d’octubre a les 9 del matí.

La situació d’excepcionalitat que viu Catalunya, així com la possible celebració d’un Ple al Parlament de Catalunya aquest mateix dijous, ha motivat la petició per part de diferents grups municipals d’ajornar la sessió ordinària prevista.

Segons el consistori, l’acord de la Junta de Portaveus permet mantenir el funcionament de l’Ajuntament i la seva capacitat de decisió en temes que afectin als ciutadans, ja que es segueix celebrant en el mes que estava previst.

Un dels punts previstos per al ple d’aquest mes d’octubre era el de l’aprovació inicial de les ordenances fiscals per al 2018. La comissió informativa sobre aquesta matèria prevista per aquest dilluns es va suspendre perquè l’oposició no va aprovar la urgència de la seva celebració. Per aquest motiu s’ha programat una comissió informativa extraordinària de Serveis Generals i Govern Obert per aquest dijous a les cinc de la tarda.