La Junta Electoral no dona per vàlida la precandidatura de Joan Herrera al CN Terrassa per incompliment dels Estatuts

La Junta Electoral ha desestimada la precandidatura de Joan Herrera a les eleccions al CN Terrassa, segons un comunicat que ha fet arribar als socis. Resol que no es pot proclamar cap candidatura, perquè no compleix els requisits necessaris per constituir una Junta Directiva vàlida segons marca l’article 27.2 dels Estatuts, per la qual cosa no continua endavant el procés electoral a l’entitat.

En aquest punt, els Estatuts marquen que la Junta Directiva ha d’estar integrada només per socis o sòcies numeraris amb una antiguitat mínima d’un any i majors d’edat. A més, ha d’estar formada per un nombre no inferior a 7 i un màxim de 21, sent necessaris els càrrecs de president, vicepresident, secretari i tresorer.

La precandidatura de Joan Herrera, que havia recollit 510 signatures per ser validades (en necessitava només 383), estudia presentar un recurs en els propers dies, però ara per ara es manté la junta directiva actual presidida per Jordi Martín fins al final del mandat si no prosperen les al·legacions. Els Estatuts del club marquen que s’han de convocar eleccions en els darrers sis mesos de la legislatura, que s’exhaureix el gener de 2022.

Jordi Martín seguirà sent president del CN Terrassa