La L-17 d’autobús arriba el cap de setmana al nou centre comercial Terrassa Plaça

Els promotors del nou centre comercial Terrassa Plaça financien una nova línia d’autobus pels divendres a la tarda i dissabte tot el dia. El principal objectiu és facilitar l’accés a la zona comercial ara que s’han pruduït uns canvis en els hàbits de mobilitat de la zona. D’aquesta manera també es dona compliment a l’acord abans de la llicència de la concessió, de promoure el transport públic i sostenible.

La nova línia entrarà en funcionament avui divendres incorporada en la xarxa dels Transports Municipals d’Ègara que enllaça la plaça dels Països Catalans amb l’estació de Renfe, Terrassa Est. Abans d’enllaçar els dos destins, la línia L 17 passarà per la zona comercial Terrassa Plaça.

Quan l’autobus baixi per l’Avinguda del Vallès en direcció a Països Catalans, es desviarà lleugerament pel segon giratori i pararà al nou centre comercial, per recuperar la seva ruta per l’Avinguda en sentit sud. La línia té format de reforç de servei i respon a les noves necessitats de mobilitat que el centre comercial ha creat a la zona. El nou itinerari també s’explica perquè la plaça dels Països Catalans connecta amb l’estació de Renfe Est amb quatre línies d’autobus, la 1, la 8 i la 9 i la que arriba a l’Hospital.