La llar d’infants Grimm envia els seus 18 alumnes a casa per un cas de Covid-19

L’escola bressol Grimm, un dels centres escolars amb més trajectòria de la ciutat, tanca temporalment el centre per un cas de coronavirus. Una alumna va donar positiu en la prova de l’epidèmia després de presentar alguns simptomes fora del centre. Els 18 alumnes i les tres mestres de l’escola estaran a casa deu dies després d’activar el protocol anticovid tal i com estableix Ensenyament.

El centre preveu reobrir les portes el pròxim dia 15, en un moment en el qual les escoles bressol privades passen per una difícil situació a causa de la pandèmia, tal i com indica la seva directora Jenni Jarauta. El Grimm que des d’inici de curs no s’havia detectat cap cas, es defineix com una escola de renovació pedagògica on l’infant interactua amb l’entorn a través de l’observació, la manipulació i l’experimentació, utilitzant el joc com a fil conductor.

A més, aquest dimarts, a Terrassa hi ha 14 grups de Secundària confinats, 3 del Liceo Egara, i del Joaquima Vedruna, i 2 dels Instituts Blanxart i Can Jofresa entre d’altres. De Infantil i Primària, hi ha15 grups a casa, entre alumnes del Liceo Egara, l’Antoni Ubach, el Petit Estel-La Nova o el Roc Alabern entre d’altres. També hi ha dos grups confinats de les escoles bressol municipals Coloraines i Soleia.