La llibreria Cinta tancarà les seves portes la setmana que ve

Després de 67 anys d’atenció al públic, la setmana que ve la llibreria Cinta de Terrassa tancarà les seves portes. Tres generacions de terrassencs que han buscat la satisfacció dels seus clients en llibreria, papereria i, antigament, en la premsa diària.

La família propietària del negoci ja ha començat a comunicar a la clientela que la llibreria cessarà l’activitat divendres vinent. El comerç local, en general, pateix des de fa ja uns anys la irrupció del comerç electrònic en els hàbits de la ciutadania, fent-se difícil competir i oferir els mateixos serveis.

La llibreria Cinta va iniciar la seva activitat l’any 1957 al carrer Ample de Terrassa. A partir dels anys 80 i fins als nostres dies, s’han especialitzat en el servei d’abastiment, sigui a escoles o bé particulars, de llibres de text i material tant escolar com d’oficina.

El mes de desembre de 2019 van obrir un nou establiment al carrer de la Palla, on romanen ara tots els serveis centralitzats, després que durant el novembre de 2022 es tanqués l’emblemàtic establiment del carrer Ample.