La llibreria egarenca La Temerària celebra el seu setè aniversari

Un 2 de setembre de 2015 aixecava la persiana La Temerària. El nom li escau perquè aquesta llibreria sempre ha volgut seduir els lectors amb títols que s’escapen del circuit més comercial i ha apostat pel producte acurat i el segell propi.

Per celebrar el setè aniversari, aquesta llibreria ubicada al carrer Goleta ha ofert a tots els clients 5% de descompte en la compra d’un llibre.

El propietari Álvar Masllorens sempre ha confiat en el projecte i ha estat convençut que Terrassa era el lloc idoni per obrir una llibreria que, en certa manera, fuig dels grans noms i els títols més comercials del sector apostant per una literatura més alternativa.

La Temerària ha estat molta activa des dels seus inicis participant en clubs de lectura mensuals, organitzant presentacions d’autors locals i fent tallers de tot tipus. Un altre dels seus trets característics és l’assessorament personal. Un factor molt positiu per alguns dels lectors més habituals.

Aquesta seu cultural del centre de Terrassa ha passat moments crítics en els quals es va plantejar l’opció de plegar. Ara, però, La Temerària té ganes d’afrontar nous reptes i seguir oferint un servei literari únic a la ciutat.