La llibreria Synusia arriba als cent socis i demana un “acte de compromís” als consumidors

La lliberria Synusia ha arribat a la xifra de 100 socis, una dada que referma el projecte d’aquest establiment independent. Així ho ha comunciat la llibreria, agraïnt el suport dels socis, que fa possible la seva sostenibilitat. Concretament, el comunicat diu que aquesta xifra “ens dóna força per no tancar Synusia. Ens donen confiança per afirmar que és possible explorar altres canals d’ingrés i sosteniment més enllà de la via única de la venda del llibre. Comptar amb sòcies ens permet explorar la venda del llibre sense dependències de les grans editorials, amb ànim d’oferir a la ciutat un catàleg divers i crític en un moment en que el món del llibre està en plena transformació.”, explica el comunicat.

Synusia també fa una crida a la responsabilitat dels consumidor:  “Comprar els vostres llibres a llibreries independents és un acte de compromís amb totes les llibreries que no volem baixar persianes.”

La llibreria agraeix l’aportació dels socis, perquè gràcies a ella “ens possibilita alliberar temps per produir una agenda per la cultura lliure i el pensament compartit, que contribueix a l’agenda social i cultural de la ciutat.” Synusia realitza 80 activitats a l’any.