La lliga d’hoquei herba arrenca aquest cap de setmana sense partits a Madrid

Finalment la Divisió d’Honor tant masculina com femenina d’hoquei herba arrencarà aquest proper cap de setmana, tal i com estava previst, segons ha fet oficial la Federació Espanyola (RFEH) en un comunicat emès aquest dimarts a la nit.

Inicialment hi havia dubtes, ja que les autoritats sanitàries madrilenyes obligaven a jugar els partits amb mascareta per la pandèmia, però en la nota feta pública s’assenyala que han acceptat el protocol comú del Consell Superior d’Esports (CSD) amb la resta de federacions territorials.

El fet que l’aprovació no es pugui publicar al Butlletí Oficial de la Comunitat de Madrid fins el dilluns 21 de setembre obliga, però, a canviar l’ordre dels partits que s’havien de jugar a la capital d’Espanya en aquesta primera jornada i que afecten dos equips terrassencs de la Lliga Iberdrola Femenina.

El Club Egara, que havia de desplaçar-se al camp del SPV Complutense, jugarà dissabte al Pla del Bon Aire a les tres de la tarda. I quaranta cinc minuts més tard l’Atlètic rebrà el vigent campió, el Club de Campo. La resta de partits, tant en la categoria masculina com femenina, no experimenten canvis i mantenen les seus i els horaris ja previstos inicialment.