La màgia i l’encant dels equilibris, malabars i acrobàcies en el 9è Festival de Circ de Terrassa, del 3 al 7 de setembre

Del 3 al 7 de setembre, la ciutat s’omplirà de la màgia dels equilibris, malabars, i acrobàcies, a més de l’encant dels diàbolos i teles. I és que la Plaça de l’Assemblea de Catalunya i Centre Cultural acolliran la novena edició del Festival de Circ de Terrassa.

Espectacles, gales, tallers oberts, contes i moltes activitats més que permetran a la ciutadania viure de prop un circ de carrer,un espectacle organitzat però amb grans dosis d’ improvisació.

La companyia terrassenca Tub d’Assaig ha dissenyat una programació molt variada amb múltiples tècniques de circ repartides en 10 espectacles de 14 companyies vingudes d’arreu del món.

En aquesta edició el “Gran Rufus”, serà  l’artista que presentarà el festival i també la Gran gala de circ on artistes de diverses disciplines provinents de Finlàndia, Brasil, Suïssa, catalans i de la resta de l’Estat actuaran en el final de festa.

 Del 5 al 7 de setembre  al carrer Infant Martí es faran els Tastets de circ, uns tallers oberts  a tota la família per a aprendre diferents tècniques de circ,  com equilibris, aeris o malabars.

En aquesta 9a edició el Festival de Circ ha convidat les companyies com Circo No Ato,  Nando Caneca,  Cirk About It, Cia. Penélope y Aquiles, Jean Philippe Kikolas, Circ Pistolet, Cia. Malabreikers o Weibel Weibel entre moltes d’altres.

En paral·lel al festival, la biblioteca del Districte 4 acollirà una mostra de llibres i documents i l’Hora del conte sobre  el món del circ.

Aquesta programació d’espectacles de circ posarà punt i final al cicle d’activitats Som estiu!