La majoria de centres educatius de la ciutat participen a l’edició virtual del “LAB(Tred)21”

Promoure noves propostes didàctiques i organitzatives per fer front a les necessitats escolars en el context actual. Aquest és el principal objectiu del Laboratori de Transferència Educativa «LAB(Tred)21», que arriba a la seva 5a edició, organitzat per l’Associació de Mestre Alexandre Galí.

Després de veure’s obligats a cancel·lar l’edició del 2020, els organitzadors han plantejat enguany una experiència en format on-line que es celebrarà a partir del proper dilluns 3 de maig. El nou format telemàtic ha fet augmentar la participació de centres educatius, aglutinant en aquesta ocasió tots els instituts públics de Terrassa, a més de la majoria d’escoles d’adults, d’educació especial, d’infantil i primària.

A través de les seves xarxes socials, l’Associació de Mestres Alexandre Galí anunciarà al llarg del mes de maig la publicació dels vídeos al canal de Youtube LAB(Tred). Aquests inclouran continguts protagonitzats per directius i docents dels centres, alumnes i famílies, exposant projectes i activitats educatives de diferents àmbits. A més, cada sessió comptarà amb la participació de la mestra i pedagoga Gemma Heras, molt vinculada als Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.