La majoria d’universitats reprenen l’activitat acadèmica

Aquest dimarts 12 de setembre, també les majoria de centres universitaris han repès l’activitat acadèmica.

La Universitat Politècnica de Catalunya és la que té més alumnes. A falta de formalitzar les matricules de setembre el nombre d’estudiants de la UPC ronda els 4.300 entre l’escola d’enginyeries, la Facultat d’Òptica i el Centre d’Imatge i Tecnologia Multimèdia. Aquest centre incorpora enguany un grau oficial en Disseny, Animació i Art Digital, una nova titulació aprovada la Generalitat de Catalunya i que pretén formar professionals amb perfil d’animador 2D o 3D, productor artístic i dissenyador creatiu. El nou grau, de 40 places, va rebre 86 sol·licituds.

L’ESCODI no començarà fins dilluns les classes de manera ordinària. Aquesta setmana és d’acollida i entrevistes personals amb els alumnes. És el primer any amb la titulació oficial en comerç i distribució ja desplegada al cent per cent.

A l’Escola de Cinema de Catalunya, l’Escac, alguns dels cursos ja van començar dilluns 4 de setembre però avui ho han fet la resta. Aquest dimarts, amb tota l’activitat represa, s’ha fet l’acte inaugural amb la participació del director de l’escola, el cap d’estudis i el director de l’Institut Català d’Empreses Culturals.

L’Escola d’Infermeria, adscrita a la Universitat Autònoma, ha començat també aquest dimarts amb normalitat i sense novetats.

En canvi l’EUNCET, adscrita a la UPC, no començarà l’activitat docent fins divendres 22 amb una sessió de benvinguda als alumnes mentre que les classes començaran dilluns 25. La novetat és el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Màrqueting.