La Mala Rodríguez, Els Catarres, Boney M i Oques Grasses, principals reclams de la Festa Major 2019

La Mala Rodríguez, Els Catarres, Boney M i Oques Grasses són les propostes musicals més destacades de la Festa Major 2019. L’Ajuntament ha donat conèixer un cartell que aposta per artistes consolidats, però també per les propostes locals i el talent femení.

Obrirà foc el concert de divendres a la nit, el 28 de juny al Parc dels Catalans. Amb una carrera musical plenament consolidada, Els Catarres portaran a Terrassa el seu darrer treball Tots els meus principis.

Dissabte 29 de juny, també al parc dels Catalans, serà el torn de La Mala Rodríguez. L’artista de Cadis, amb una llarga trajectòria musical en el món del hip hop, versa els seus textos sobre el feminisme i l’apoderament de la dona.

El mateix dissabte, a l’escenari de la plaça Nova, hi veurem un clàssic de la música disco: Boney M, que no és la primera vegada que visiten la Festa Major de Terrassa.

Diumenge 30 de juny seguirà la música disco amb la Fundación Tony Manero, que actuarà a la plaça Vella. El conjunt barceloní és una referència dins l’escena del funk nacional.

També diumenge, el quartet femení Las Migas portarà música amb base flamenca a l’escenari de la plaça Nova, on presentarà el seu nou treball Cuatro.

Encara en diumenge, dins de la programació del Jove, serà el torn per a un dels conjunts catalans amb més projecció. Els osonencs Oques Grasses, que el seu darrer treball, Fans del Sol.

L’oferta musical es completarà, entre d’altres propostes, amb l’actuació de Joan Rovira a la plaça Vella. Rovira va ser l’artista revelació dels Premis Enderrock del 2016 per votació popular.

La Festa Major també reserva un espai destacat per a les formacions i el talent local amb la presència d’artistes i conjunts de la ciutat. És el cas de Lildami (diumenge 30 al parc dels Catalans); la Nit de Gospel, amb l’actuació de diferents formacions locals (divendres 28 a la plaça Nova); Atenea Carter & The Mighty Might (diumenge 30 a la plaça Vella); l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (dissabte 29 al Raval de Montserrat); o la Banda de Terrassa (diumenge 30 al Raval de Montserrat) entre d’altres.