La ‘marea blanca’ denuncia que els temps d’espera a Mútua tripliquen la mitjana catalana

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública ha tornat a concentrar-se davant de Mútua per exigir una rebaixa de les llistes d’espera. La ‘marea blanca’ creu que les dades que dóna la Conselleria estan ‘maquillades’ i que també s’hauria d’incloure a les persones que estan esperant a que les truquin per donar dia i hora amb l’especialista. La plataforma denuncia que les llistes d’espera al CST estan dins la mitjana catalana però que a Mútua s’arriba a triplicar aquest temps. Les visites per al metge de capçalera també es donen més enllà de les 48 hores estipulades pel Departament.

La plataforma demana reforçar l’atenció primària, i en aquest sentit es queixa que Terrassa no té un CUAP, un centre urgent d’atenció primària obert les 24 hores.

Per últim, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública demana que el CatSalut es responsabilitzi de la gestió de Mútua i dels seus comptes. A més, la marea blanca diu que el nou edifici Estació no ha servit per millorar les llistes d’espera perquè el que es necessita és més personal.