Masia Ca N'anglada

La Masia de Ca n’Anglada serà un centre de creació artística vinculat a les arts visuals

L’Ajuntament de Terrassa reorientarà els usos de la Masia de Ca n’Anglada convertint-la en un espai de referència per a la creació artística i vinculat a les arts visuals contemporànies. Amb aquest objectiu, la Masia mantindrà el seu valor com a edifici patrimonial de la ciutat, potenciant el seu ús com a espai per a la recerca, investigació i creació, amb la voluntat que sigui un equipament dinamitzador de la zona i d’atracció per a la resta de la ciutat.

L’Ajuntament seguirà exercint la gestió directa de l’equipament i l’objectiu és posar en marxa un protocol de cessió d’usos dels espais de la Masia a finals d’aquest any. D’aquesta forma, les persones o entitats vinculades a les arts visuals que estiguin interessades, podran presentar els seus projectes per tal de poder desenvolupar-los en aquest nou centre de creació. Uns projectes que s’ajustaran als criteris que marcaran les seves bases de funcionament i que hauran de contenir un alt valor cultural i creatiu i contemplar un retorn al territori i a la ciutat.

Tant l’Associació de Comerciants El Tomb de Ca n’Anglada, com l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU) mantindran els seus espais i la seva activitat a la Masia. A més, l’espai patrimonial continuarà sent visitable mitjançant l’organització de visites organitzades, com s’ha fet fins ara, sota l’organització municipal o a través de les entitats que ho sol·licitin i sota la gestió del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.