La Masia Freixa acull la Trobada del Grup de Treball de Voluntariat de la Generalitat

Aquest dijous, durant tot el matí, la Masia Freixa ha acollit la Trobada del Grup de Treball de Punts/Programes de Voluntariat dels Ens Locals i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat. El regidor de Qualitat Democràtica, Javier García, juntament amb el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Generalitat, Marc Viñas, ha donat la benvinguda a les persones assistents.

A la jornada han participat representants de més d’una vintena de punts i programes de voluntariat de tot el país. Entre altres temes, s’han tractat informacions d’interès pels punts i programes de voluntariat, per part de la Generalitat, i s’ha fet una sessió de treball per preparar una campanya conjunta.

La jornada ha finalitzat amb una visita al Punt del Voluntariat de Terrassa, que va entrar en servei fa mig any a l’atri de l’Ajuntament amb l’objectiu d’informar i orientar la ciutadania interessada en l’àmbit del voluntariat i alhora assessorar i acompanyar les entitats de la ciutat.