La Maurina inicia una campanya per dinamitzar el comerç amb descomptes i suport les entitats

La Maurina engega una campanya per potenciar el seu comerç de barri. Ho fa a través d’una targeta rasca-rasca que es pot comprar per 1 euro als més de vint comerços associats a Maurina Comerç. Amb sort es pot aconseguir premi en forma de val descompte per valor de 5, 10, 20 o 50 euros a fer servir als comerços de l’associació.

La meitat de la recaptació serà pels premis, un vint per cent per les despeses de la campanya i un trenta per cent es destinarà a una entitat del barri, que variarà cada mes, excepte agost i desembre. De moment hi participen l’Associació de Veïns, Diables Maurina, la Plataforma per la Maurina, la Fundació Maria Auxiliadora, Som Maurina, el Club de Futbol Maurina i l’Associació Juvenil Sarau.

La campanya Rasca y Gana busca un doble objectiu: d’una banda ajudar econòmicament les entitats i els veïns després de les dificultats de la Covid-19; de l’altra, cohesionar tot el barri de la Maurina.

Maurina Comerç ha emès cinc mil butlletes però se’n faran més quan s’acabin amb la idea que sigui una campanya continuada. La Maurina té gairebé un centenar de comerços i només una quarta part estan associats.