La meitat de les cares seran noves en el nou ajuntament que es constituirà el 15 de juny

El 26 de maig ha deixat un nou mapa polític a Terrassa. Més enllà de qui governarà i dels possibles pactes que puguin sorgir, la correlació de forces ha canviat i això serà ben visible al nou ple de l’ajuntament, que es constituirà el 15 de juny.

La llista més votada ha estat la de Tot per Terrassa. L’exalcalde Jordi Ballart torna al consistori acompanyat per l’actriu Rosa Boladeras, l’advocada Lluïsa Melgares i la directora de l’Escola Montserrat, Núria Marín. En el número 5 hi trobem l’educador Noel Duque, seguit pel president del Sant Cristóbal, Miguel Ángel Moreno i l’economista Niki Ramírez. L’equip el completen l’agent de la Policia Municipal Xavi Fernández, l’artista Raúl Ibánez i la tècnica en infermeria Mónica Polo.

En segona posició ha quedat el Partit dels Socialistes. Alfredo Vega encapçala un equip on repeteixen la majoria de membres, fins ara al govern: l’arquitecta Eva Candela, l’enginyer Adrián Sánchez, l’advocat Javier García, l’actor de doblatge Amadeu Aguado i l’arquitecte Marc Armengol. L’única cara nova és la de l’empresària Josefina Merino.

La tercera formació en nombre de regidors a l’ajuntament és Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres. En aquesta nova etapa, Isaac Albert seguirà acompanyat pel geògraf Pep Forn i el treballador autònom Carles Caballero. Com a novetat, la mestra Teresa Ciurana en el número dos i Ona Martínez, graduada en comunicació audiovisual.

Ciutadans manté la mateixa representació que en l’anterior mandat i les mateixes cares: Javier González, llicenciat en filosofia; Carmen Ortuño, tècnica superior en comerç internacional i el també expert en comerç David Aguinaga.

Finalment, Junts per Terrassa queda amb dos regidors: el director artístic Lluís Puig i l’advocat Miquel Sàmper.