El Vicepresident Puigneró I El Conseller Argimon Durant La Presentació De 'la Meva Cartera' (Foto: Generalitat de Catalunya )

‘La meva cartera’, el moneder digital de les targetes de la Generalitat

A partir del dia 27 de setembre, es podrà disposar de ‘La meva cartera’, el moneder digital que permetrà tenir tots els títols, carnets i permisos que emet la Generalitat al mòbil

Aquest ‘wallet’  s’estrena amb la targeta sanitària, però es preveu  que s’hi afegeixin de manera progressiva la resta de títols i carnets de  a Generalitat, com el de família nombrosa, la T-mobilitat, etc. Amb el temps es preveu que s’hi puguin incorporar també targetes i carnets de tercers.

Així de moment la ciutadania de Catalunya podrà tenir la targeta sanitària.També es podrà visualitzar a través de La Meva Salut, dins de la secció de dades personals de la persona usuària, o a través del botó ‘Targeta Sanitaria Digital’ de la pantalla d’inici.

Com tenir ‘La meva cartera’ al mòbil

Els passos per tenir ‘La meva cartera’ al mòbil són els següents:

  • Accedir amb el navegador web del mòbil a lamevacartera.gencat.cat
  • Crear un accés directe en forma d’icona a la pàgina d’inici del telèfon (així funcionarà com una app sense necessitat d’anar als markets).
  • Un cop dins de l’aplicació, cal acceptar el tractament de les dades personals.
  • Seguidament, per identificar-se, s’ha de fer servir un certificat digital: l’idCAT Mòbil o un altre sistema compatible.
  • Un cop identificat, les targetes disponibles es descarreguen i ja es poden usar.
  • L’aplicació ofereix l’opció de fer servir el sistema de protecció del mòbil (PIN, Face ID…) per evitar haver d’identificar-se cada vegada que s’hi accedeix.