La millor aquarel·la arriba al Centre Cultural

Un homenatge a l’Aquarel•la. Aquest és el propòsit d’una exposició, 50 m2 (cinquanta metres quadrats), formada per l’obra de més de 50 reconeguts artistes. La mostra és un recorregut per les diferents tècniques que s’usen quan es pinta amb l’aquarel•la. Una oportunitat per veure el treball de 50 grans mestres d’aquesta tècnica, reunits ara en dues sales del Centre Cultural. Entre els cinquanta artistes destaquen els terrassencs Teresa Jordà Vitó i Cesc Farrer, considerats dos dels millors pinzells del panorama pictòric actual i que formen part d’aquesta elit dels millors aquarel•listes espanyols.

En conjunt, les obres són de gran format i permeten veure l’ampla varietat de tècniques que s’utilitzen per treballar l’aquarel•la. I tot dins una àmplia diversitat d’estils que van des del figuratiu fins a l’abstracte, passant pel més clàssic o el contemporani. Obres com les de Joan Coch, Aurora Charlo o Antonio Requena, junt amb la gran projecció de Diego Vallejo, present a la inauguració d’aquest dijous al vespre, configuren un passeig per la millor creació aquarel•lista actual.

Entre tots els artistes de 50 metres quadrats, sumen més de 2.000 premis. La mostra forma part de la biennal de la Villa de Noja i ja ha passat per les principals capitals espanyoles. L’exposició es pot veure al Centre Cultural fins a finals d’abril.