La Mitja Terrassa amplia lligams amb Toyota i bateja la prova amb la marca de turismes

La 23a edició de la Mitja Marató de Terrassa i 17a Santi Centelles, que tindrà lloc el proper 29 de gener, portarà el nom de Toyota. S’ha batejat amb aquesta marca comercial la prova atlètica per excel·lència a la ciutat. Aquest dijous s’ha fet la presentació i s’ha signat l’acord al concessionari Toyota Orient Cars (CSM Automoció) de Terrassa.

El conveni busca ampliar de forma significativa la visibilitat d’un dels patrocinadors més fidels de la Mitja. Més enllà del cartell, que ja inclou el nom de Toyota, l’acord busca una major presència de la marca en tots aquells esdeveniments que envolten la prova, des del punt de vista publicitari, de màrqueting i de comunicació.

Conveni Toyota Vs Mitja Marató 5

Toyota augmenta la seva visibilitat en tots els actes de la Mitja Terrassa

La major aportació econòmica de Toyota a la cursa comportarà, de retruc, la participació d’atletes de prestigi internacional, un cop la Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) va homologar el circuit en la darrera edició. El president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero, i el gerent de Toyota Orient Cars, Carles Solano, han plasmat aquest acord en presència del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno.

Conveni Toyota Mitja Marató 2

Conveni Toyota Mitja Marató