La Mitja Terrassa fixa pel 3 d’octubre la Cursa de les Dones 2021

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT)  ha obert des d’aquest dijous 15 de juliol el període d’inscripcions per a la setena edició de la Cursa de les Dones (Eva-diari Sport) que se celebrarà, si la situació sanitària ho permet, el diumenge 3 d’octubre (11.00h), amb sortida i arriba al Parc dels Catalans.

La Mitja Terrassa busca així tornar a una certa normalitat, després d’un any i mig sense poder organitzar una cursa de forma presencial. L’edició d’aquest any inclou una novetat, la inclusió oficial de la categoria masculina, tot i que l’objectiu és mantenir l’essència dels seus inicis, la de fomentar la participació femenina.

El preu de la inscripció, que ja es pot fer a través del web de la Mitja Terrassa, és de 12 euros. L’edició del 2019 va batre el rècord de participants amb 2.700 persones. Com ja és habitual, la Cursa de les Dones manté la seva vessant solidària i Oncolliga rebrà part dels recursos que es generin d’aquest esdeveniment.

Aquestes són les dues samarretes commemoratives (dona de color blau, home de color groc) per a la setena edició de la cursa.