La Mitja Terrassa ja treballa en l’organització de les properes curses

La crisi sanitària originada per la Covid-19 va obligar l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) a suspendre la major part de les curses del Circuit Activa’t 2020. Les últimes que es van organitzar van ser la Mitja Marató i la Santi Centelles del gener.

Al març no es va celebrar la Cursa Blancafort ni la de l’AVAN del mes d’abril, mentre que aquest mes de maig no es van poder organitzar el Cross de Matadepera ni les curses de l’Atlètic Terrassa ni la de Bonaire. Aquest passat diumenge s’hauria d’haver disputat la primera edició de la Cursa de l’Escola Pia i també estan suspeses la de Festa Major (4 juliol) i les proves de Ca n’Anglada (11 juliol) i de Matadepera (29 d’agost).

En una nota de premsa, però, l’entitat ha assenyalat que, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, ja està treballant amb l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) amb la voluntat de reprendre els esdeveniments esportius, solidaris i ciutadans. La Mitja Terrassa està preparant els protocols per a iniciar les noves curses, amb una organització diferent que permeti el compliment de les mesures de seguretat.

L’evolució de la desescalada condicionarà les futures dates, però ara per ara l’entitat no ha suspès la Cursa de les dones, prevista pel 4 d’octubre, i que posaria punt final al Circuit Activa’t d’aquest any. I és que no s’haurà d’esperar massa temps per competir en la primera cursa atlètica que se celebrarà a Catalunya post Covid-19. Serà la que organitza l’Hospital de Sant Pau el dissabte 27 de juny.