‘La Mostra de Cinema fet a les aules’ tanca amb l’entrega de premis de Secundària

Aquest dijous s’han entregat al Cinema Catalunya els premis de la 4a Mostra de Cinema fet a les aules. En aquesta ocasió, en les categories de secundària i majors de 16 anys. Un programa educatiu que dimecres va viure la projecció dels curtmetratges fets per alumnes de tres escoles de primària.

En la categoria de secundària, el premi Film Lab a la millor producció ha estat per a Tornarem a casa, de l’Institut Terrassa. El premi City of Film al millor guió ha estat per a Realitat silenciada, de l’IES Cavall Bernat.

La menció especial del jurat per la temàtica de valor social ha estat per a I am under 18, de l’Institut Matadepera. En la categoria de majors de 16 anys, el Premi Film Lab a la millor producció ha estat per a El último cuadro, de l’Institut Santa Eulàlia. Finalment, el Premi City of Film al millor guió se l’ha endut l’Institut Terrassa per Homofòbia sense filtres.

La menció pels destacats efectes especials ha estat per a Tard o d’hora, t’absorbirà, de l’IES Investigador Blanxart. En aquestes categories de la mostra organitzada per Terrassa UNESCO City of Film hi han participat els instituts Investigador Blanxart, Santa Eulàlia, Terrassa, Cavall Bernat, Creixen i Matadepera.

En total, més de 300 alumnes de 9 centres d’ensenyament que han presentat en dues sessions matinals al Cinema Catalunya més de 25 obres audiovisuals. L’objectiu és reforçar, entendre i analitzar la narració audiovisual. També despertar futures professions per a la indústria del cinema.