La Mostra del Coneixement celebra 10 anys havent fet activitats per a 29.000 estudiants de secundària

Més de 29.000 alumnes de secundària han participat en alguna de les activitats organitzades per la Mostra del Coneixement en els seus deu anys d’història. Han estat més de 600 sessions entre jornades, xerrades, conferències, visites guiades i actes lúdics en una vintena d’instituts.

La Mostra va néixer amb la voluntat de fer arribar a tots els estudiants de secundària l’oferta universitària que hi ha a la ciutat, amb més de cent titulacions oficials. Es pretén garantir la igualtat d’oportunitats entre tot l’alumnat i facilitar l’accés a la informació als qui ho tenen més complicat.

Per celebrar l’aniversari el Servei d’Universitats ha organitzat un acte informal amb representants dels centres que han participat a la Mostra en aquests deu anys i també de les universitats que hi ha a Terrassa. Professores dels instituts Can Jofresa i Cavall Bernat, els primers en participar-hi, han explicat la seva experiència. També ho han fet Jordi Dueso i Santi Rius, ponents d’algunes de les sessions i, de forma telemàtica, el físic Andrés Aragoneses.

La festa ha acabat amb un joc de paraules per equips entre els participants. El curs passat van passar per la Mostra del Coneixement 5.800 alumnes en 140 activitats.