La Mostra d’Ensenyament substitueix els díptics per ordinadors portàtils

Aquest és un dels últims grups d’alumnes de 4t d’ESO que han passat per la XVI Mostra d’Ensenyament, organitzada pel Servei de Joventut i Lleure Infantil. L’objectiu és orientar els joves que acaben l’educació obligatòria i que han de decidir el seu futur.  Entre el 16 i el 24 de maig hauran de fer la preinscripció per estudiar un Cicle de Formació Professional de Grau Mig o Batxillerat.

Aquests estudiants de L’Escola Goya formen part de les més de 1.700 persones, majoritàriament alumnes d’altres instituts de Terrassa (públics i concertats), però també membres d’entitats i  associacions i ciutadans a títol individual, que han trobat en la mostra una orientació personalitzada, des del 27 de març i fins aquest divendres. La novetat d’aquesta edició és que aquestes persones han disposat d’ordinadors portàtils per aprendre a trobar tota la informació i a moure’s per la xarxa.

Si aquests estudiants no aconsegueixen una plaça en el centre desitjat, els tècnics de l’àrea els han aconsellat que es dirigeixin  a la Casa Baumann. Allà trobaran un llistat de les places vacants per poder trobar una solució. Duque ha afegit que aquests joves han de prendre una decisió important amb només 16 anys però que el futur és flexible. És a dir, que si trien una opció que no els hi satisfà, sempre hi ha temps per redreçar la situació.