La mostra Set de Teatre tornarà al Teatre Principal al novembre

La tercera edició de la mostra de teatre amateur «Set de Teatre» s’inclourà dins la programació estable de Terrassa Arts Escèniques, al mateix nivell de les produccions que a la tardor arribaran als dos grans teatres municipals, però mantenint la seva singularitat com a Mostra. A més en aquesta edició que excepcionalment es farà al novembre, hi hauran cinc espectacles de cinc companyies no professionals de la ciutat. Les propostes es representaran durant dos caps de setmana.

La mostra manté l’objectiu de reforçar les companyies amateurs i projectar-les de forma professional a la ciutat. D’altra banda en la Taula Sectorial d’Arts Escèniques celebrada aquest dimarts a la tarda, s’ha informat de la participació de Terrassa en dos projectes europeus. L’un el Travesia, un circuït de residències i d’intercanvi d’espectacles de circ contemporani entre Catalunya, el País Basc i Occitània.

I el Digital-leaps de suport a les companyies de circ i dansa perquè digitalitzin amb qualitat els seus espectacles. Finalment l’Ajuntament treballa en una nova i atractiva pàgina web amb totes les propostes i activitats culturals de la ciutat.