Setdeteatre

La mostra SetDTeatre arriba al Principal amb quatre espectacles de companyies amateurs terrassenques

Donar suport i visibilitat al treball de les companyies de teatre no professionals de la ciutat. Aquest és l’objectiu de Terrassa Arts Escèniques i la  mostra SetDTeatre que arriba al Teatre Principal. Durant 3 dies, del 19 al 21 de novembre, es podran veure 4 muntatges de grups amateurs terrassencs.

Així, el divendres 19 de novembre, a les 9 de la nit, es proposa Pel davant… i pel darrera, de El Social Teatre. Una comèdia de teatre dins el teatre, on uns actors novells van de  gira representant un vodevil. L’espectador podrà veure tot el que hi ha al darrera de l’escenari i els embolics que hi ha entre tots els personatges.  El grup de Teatre del Social és la secció més antiga de l’entitat (1891).

La segona proposta és Escac i Mat, de Qollunaka Teatre, programada pel dissabte, 20 de novembre a les 6 de la tarda. És la història de dos perdedors: Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric, i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Collins i acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya. Un joc diabòlic on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari. El grup Qollunaka va néixer de l’interès d’uns amics amb ganes de participar en la vida cultural de la ciutat i passar-s’ho bé.

La importància de ser Franc, de  Farga’m Teatre, és la tercera proposta. Està prevista també per a aquest dissbte però a les 9 de la nit. Explica la història de Franc, que  té una doble vida: al camp és una persona seriosa que s’encarrega de la seva pupil·la Cecily, mentre que a la ciutat gaudeix dels plaers que li dóna l’alta societat. Aquest equilibri es veurà afectat quan el seu amic Algernon es comença a ficar massa en alguns detalls no clars de la vida d’en Franc, fins al punt que decidirà viatjar al camp on s’enamorarà de la seva pupil·la. Farga’m es va fundar l’any 2010.

I finalment, Nit de Sant Joan, de PAM Teatre, programada pel diumenge, 21 de novembre, a les 6 de la tarda.  El grup juvenil de la companyia amateur presenta aquesta peça original de la companyia Dagoll Dagom. En Daniel i la Rita viuran una revetlla molt especial.  PAM Teatre va néixer de l’afició de la gent del barri de Sant Pere a aquest gènere.